Algemene Voorwaarden digitale producten van MRSHOOKED

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en bestellingen van de digitale  producten die te koop worden aangeboden op www.mrshooked.nl

De klant gaat met de onderstaande voorwaarden van MRSHOOKED akkoord zodra de online bestelling is geplaatst.

Bestellen:
Nadat u de bestelling heeft geplaatst, ontvangt u een bevestigingsmail. Heeft u binnen 1 uur geen mail  ontvangen, neem dan contact op: info@mrshooked.nl

Bestellingen worden zo spoedig mogelijk, na ontvangst van betaling naar het door u opgegeven e-mail adres verzonden, u ontvangt hiervan een bevestigingsmail.

Prijzen:
Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Betaling:
Betalen geschiedt vooraf middels IDeal, PayPal of een bankoverschrijving.
In de bevestigingsmail van uw bestelling staan de betalingsgegevens. Wij verzoeken u om er zorg voor te dragen dat het  totaalbedrag binnen 5 werkdagen, na bestelling, op de in het overzicht genoemde rekening staat.

Annuleren:
Een bestelling kan om geen enkele reden geannuleerd worden, u ontvangt na betaling een PDF patroon en deze kan niet geruild of retour gedaan worden.

Verzenden:
Uw bestelling wordt op werkdagen binnen 24 uur naar uw e-mail adres verzonden. Als uw bestelling is verzonden ontvangt u altijd een mail ter bevestiging.

Klachten/vragen:
Met klachten en of vragen kunt U zich ten alle tijden, via e-mail (info@mrshooked.nl), melden bij MRSHOOKED.

Copyright:
Alle patronen op deze site zijn door mij ontworpen, de patronen en/of afbeeldingen mogen dan ook niet zonder mijn toestemming gebruikt worden.

Artikelen / producten / knuffels die gemaakt zijn naar aanleiding van de MRSHOOKED patronen mogen   verkocht worden mits dit hobbymatig gebeurt. Dit betekent dat je de artikelen in een beperkte hoeveelheid (maximaal 20 stuks) mag verkopen. Vermeld hier wel bij dat het ontwerp en patroon van  MRSHOOKED afkomstig is!

Op alle (gratis) haakpatronen van MrsHooked en afbeeldingen rusten ©Copyright. De patronen mogen niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden. De patronen mogen niet gedeeld, vertaald, gekopieerd, gepubliceerd en/of (door) verkocht worden. Ook publicatie van de patronen op internet elders dan MRSHOOKED is niet toegestaan. De patronen zijn alleen voor persoonlijk gebruik! Een linkje naar mijn website: (www.mrshooked.nl) mag natuurlijk wel.

Disclaimer:
Alles waarin deze voorwaarden niet voorzien zijn ter beoordeling aan de eigenaar van MRSHOOKED.

Mocht u vragen hebben, mail dan naar info@mrshooked.nl


Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden.

 

© 2015 - 2024 MrsHooked | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel